آموزش محصولات VMware

درس اول
درس اول – مجازی سازی (Virtualization) چیست
اصولاً مجازی‌سازی برای ایجاد یک نمونه مجازی یا غیر واقعی از یک سیستم سخت‌افزاری به کار گرفته می‌شود که این موضوع باعث پیشرفت در کار و جلوگیری از اتلاف هزینه خواهد شد، در کل مجازی‌سازی برای یک سازمان و مدیر شبکه آن بسیار بسیار ضروری خواهد بود. در زیر ویژگی‌های مجازی‌سازی را مشاهده می‌کنید: کاهش …
A
درس اول
درس دوم
درس دوم – VMware Workstation
در این فصل می‌خواهیم به صورت کامل در دسترس‌ترین نرم‌افزار مجازی‌سازی شرکت VMware را با هم بررسی کنیم، این نرم‌افزار که در سه نسخه ویندوز، لینوکس و مک موجود است، برای کاربرد شخصی ایجاد شده و بر روی سیستم‌عامل‌های مورد نظر نصب خواهد شد، با این نرم‌افزار می‌توانید ماشین‌مجازی، هارد دیسک، کارت شبکه و دیگر …
B
درس دوم
درس سوم
درس سوم – ایجاد ماشین مجازی در VMware Workstation
در این قسمت می‌خواهیم یک ماشین مجازی بر روی این نرم‌افزار ایجاد کنیم برای این کار باید بر روی Create a New Virtual Machine که در قسمت قبل مشخص کردیم را انتخاب کنید و یا از منوی File بر روی New Virtual Machine کلیک کنید. در این صفحه دو گزینه را مشاهده می‌کنید، اگر گزینه‌ی …
C
درس سوم
درس چهارم
درس چهارم – تنظیمات نرم‌افزار VMware Workstation
بعد از ایجاد ماشین مجازی، حالا نوبت آن است تا تنظیمات نرم‌افزار را بررسی کنیم، بر روی ماشین مورد نظر کلیک راست کنید و وارد منوی Power شوید، در این منو سه قسمت وجود دارد، قسمت اول خاموش، روشن، ری‌استارت را به صورت نرم‌افزاری انجام می‌دهد یعنی اینکه مثلاً شما وارد ویندوز خود شده‌اید و …
ِD
درس چهارم
درس پنجم
درس پنجم – MAP کردن دیسک مجازی در سیستم اصلی
برای اینکه از اطلاعات هارد دیسک در سیستم واقعی خود استفاده کنید چند راه کار وجود دارد. راه‌کار اول این است که به مانند شکل بر روی ماشین مجازی کلیک راست کنید و از قسمت Power گزینه‌ی Shut Down Guest را انتخاب کنید تا ماشین به صورت نرم‌افزاری خاموش شود، بعد از آن دوباره بر …
E
درس پنجم
درس ششم
درس ششم – ایجاد امنیت در ماشین مجازی
در این قسمت می‌خواهیم روش‌های ایجاد امنیت برای ماشین مجازی را بررسی کنیم. برای شروع بر روی Edit virtual machine settings مربوط به ماشین مجازی کلیک کنید. در این قسمت از سمت چپ گزینه‌ی Access Control را انتخاب کنید و در صفحه باز شده بر روی Encrypt کلیک کنید و رمز عبور خود را وارد …
F
درس ششم
درس هفتم
درس هفتم – کار با Snapshot در VMware Workstation
یکی از سرویس‌های سریع در انتقال ماشین مجازی به حالت ایده‌آل است که استفاده از آن می‌تواند تا حد زیادی مشکلات پشتیبانی از ماشین مجازی را حل کند، Snapshot را می‌توان به عنوان نوعی از Backup در نظر گرفت ولی کاملاً نباید به آن اعتماد کرد. برای انجام Snapshot باید بر روی ماشین مجازی مورد …
G
درس هفتم
درس هشتم
درس هشتم – عملیات Clone بر روی ماشین مجازی
در این قسمت می‌خواهیم بررسی کنیم چگونه می‌توان از ماشین مجازی یک کپی یا Clone تهیه کرد، در کل دو نوع Clone وجود دارد که یکی Linked Clones و دیگری Full Clones است که در این قسمت مورد بررسی قرار می‌دهیم. Linked Clones : در این روش دقیقاً یک کپی متصل به ماشین اصلی ایجاد …
H
درس هشتم
درس نهم
درس نهم – تنظیمات شبکه در VMware workstation
یکی از ویژگی‌های نرم‌افزار‌های مجازی‌سازی دارا بودن ویژگی‌ شبکه مجازی برای ارتباط ماشین‌های مجازی با خود و دنیای بیرون آن است که در این قسمت به طور کامل آن را بررسی خواهیم کرد. شبکه مجازی در VMware workstation شامل موارد زیر است: سوئیچ‌های مجازی (Virtual Switches) این نوع سوئیچ‌ها به مانند سوئیچ‌های فیزیکی اجزای شبکه …
I
درس نهم
درس دهم
درس دهم – اشتراک‌گذاری در ماشین مجازی
برای درک بهتر مبحث شبکه در این قسمت می‌خواهیم یک فولدر را برای دسترسی از راه دور به اشتراک بگذاریم. برای شروع کار وارد ماشین Server-2012 شوید و یک پوشه به مانند شکل روبرو ایجاد کنید و بعد بر روی آن کلیک راست کنید و گزینه‌ی Properties را انتخاب کنید. در این صفحه وارد تب …
J
درس دهم
درس یازدهم
درس یازدهم – نصب و راه‌اندازی سیستم‌ عامل ESXi
حالا وقت آن رسیده است تا بهترین سیستم عامل مجازی سازی را با عنوان مختصر ESXi را به شما معرفی کنیم، نسخه‌های جدید آن خیلی بهتر و بهینه‌تر طراحی شده‌اند. اولین نسخه از این سیستم‌عامل با نام ESX بوده که مختصر شده‎‌ی کلمه‌ی Elastic Sky X است که به عنوان یک نرم‌افزار بر روی هسته …
K
درس یازدهم
درس دوازدهم
درس دوازدهم – تنظیمات سرور ESXi
برای اینکه بتوانید سیستم عامل ESXi را تنظیم کنیم و در آن ماشین مجازی ایجاد کنیم باید به آن دسترسی پیدا کنیم که روش‌های دسترسی کاملاً تغییر کرده است. در ورژن های قدیمی ESXi برای دسترسی به آن باید از نرم‌افزار VMware Vsphere Client استفاده می‌کردید ولی در ورژن‌های جدید دیگر نرم‌افزار کلاینتی برای آن …
L
درس دوازدهم
درس سیزدهم
درس سیزدهم – ایجاد ماشین مجازی در ESXi
در این بخش می‌خواهیم در ESXi ماشین مجازی ایجاد و بر روی آن کار کنیم، به مانند شکل از سمت چپ وارد Virtual Machines شوید و بر روی Create / Register VM کلیک کنید. در این صفحه سه گزینه را مشاهده می‌کنید که گزینه‌ی اول برای ایجاد ماشین جدید، گزینه‌ی دوم برای ساخت فایل‌های OVF …
M
درس سیزدهم
درس چهاردهم
درس چهاردهم – متصل کردن ESXi به دومین کنترلر
در این صفحه وارد تب Authentication شوید و بر روی Join domain کلیک کنید. در این صفحه و در قسمت Domain name نام دومین شبکه خود را وارد کنید و در قسمت Username و Password باید اطلاعات کاربری را وارد کنید که دسترسی کامل را در شبکه داشته باشد. بعد از کلیک بر روی Join …
N
درس چهاردهم
درس پانزدهم
درس پانزدهم – آپلود کردن ماشین مجازی در سرور ESXi
اگر چنانچه یک ماشین مجازی آماده ازجایی دیگر تهیه کردید و می‌خواهید در سرور جدید خود اجرا کنید باید به صورت زیر عمل کنید. وارد Storage شوید و DataStore مورد نظر خود را انتخاب کنید و از منوی ابزار بالای آن بر روی Datastore browser کلیک کنید. در این صفحه باید ماشین مجازی خود را …
O
درس پانزدهم
درس شانزدهم
درس شانزدهم – انتقال ماشین فیزیکی و مجازی به سرور ESXi
در روش قبلی انتقال ماشین مجازی به صورت دستی انجام شد و همین موضوع باعث می‌شود که تنظیمات دقیق برای سرور ESXi مبدا انجام نشود و احتمال می‌رود هارد دیسکی که در سرور آپلود کردید توانایی هماهنگ شدن و اجرا را نداشته باشد، به خاطر همین موضوع باید از روش بهتر و مطمئن‌تری برای این …
P
درس شانزدهم
درس هفدهم
درس هفدهم – افزایش حجم DataStore در ESXi
در مواردی پیش می‌آید که نیاز به افزایش حجم هارد دیسک دارید، و برای این کار نیاز است که هارد جدید به سرور اضافه کنید برای این کار به صورت زیر تنظیمات آن را انجام دهید. برای انجام این کار به مانند شکل روبرو DataStore مورد نظر خود را انتخاب کنید و از منوی ابزار …
Q
درس هفدهم
درس هجدهم
درس هجدهم – اضافه کردن NFS به سرور ESXi
در این روش شما می‌توانید با استفاده از NFS یک هارد دیسک تحت شبکه را برای استفاده در ESXi فعال کنید، برای استفاده از این سیستم می‌توانید از سیستم‌عامل‌های مختلفی مانند لینوکس، ویندوز، مک و…. استفاده کنید، در این قسمت ما ویندوز سرور ۲۰۱۲ را برای تست انتخاب کردیم. وارد ویندوز سرور شوید و Server …
R
درس هجدهم
درس نوزدهم
درس نوزدهم – ایجاد SnapShot از ماشین‌های ESXi
یکی از مهمترین‌کارهایی که در مجازی‌سازی می‌توان انجام داد ایجاد یک فایل SnapShot از ماشین‌هایی مجازی است تا اگر در مواردی ماشین مورد نظر با مشکل مواجه شد بتوانیم به حالت ایده‌ال برگردانیم. در مورد SnapShot و فایل‌هایی که بعد از فعال شدن آن در دایرکتوری ایجاد می‌شود را در فصل قبل توضیح دادیم و …
T
درس نوزدهم
درس بیستم
درس بیستم – روشن و خاموش شدن ماشین مجازی به صورت اتوماتیک
یکی از ویژگی‌های خوب ESXi و سیستم‌عامل‌هایی از این دست این است که بعد از روشن شدن سرور تنظیمی دارند که می‌توانید ماشین مجازی‌های داخل آن را به صورت اتوماتیک روشن کنید و به همین صورت در زمان خاموش شدن به ترتیب ماشین‌های مجازی خاموش می‌شوند، بعنی اگر در اتاق سرور هستید و به صورت …
U
درس بیستم
درس بیست و یکم
درس بیست و یکم – فعال‌سازی سرویس‌ها در ESXi
سیستم عامل ESXi دارای سرویس‌های مختلفی است که برای کاربرد‌های مختلفی طراحی شدند که در این قسمت آنها را فعال و یا غیر فعال می‌کنیم. از قسمت Manage وارد تب Services شوید، در این قسمت سرویس‌های مختلفی وجود دارند که به صورت پیش‌فرض فعال و غیر‌فعال شده‌اند، که در زیر توضیحات آنها را مشاهده می‌کنید. …
V
درس بیست و یکم
درس بیست و دوم
درس بیست و دوم – آپدیت کردن ESXi
در مدت زمان مشخصی شرکت‌های ارائه دهنده نرم‌افزار به خاطر ارتقاء نرم‌افزار خود و رفع ایراداتی که از آن گرفته می‌شود تصمیم به ارائه آپدیت نرم‌افزار یا ارائه نسخه جدید آن می‌کنند که می‌تواند با سیستم شما همخوای بهتر و کارایی خوبی داشته باشد و ایرادات فنی و امنیتی آن را برطرف کند. تذکر مهم: …
W
درس بیست و دوم
درس بیست و سوم
درس بیست و سوم – کار با ISCSI در ESXi
ISCSI مخفف کلمه Internet Small Computer Systems Interface است که یک استاندارد شبکه ذخیره‌سازی بر مبنای IP است که برای ارتباط با data storage یا همان ذخیره‌ساز‌ها است. ISCSI برای تسهیل در انتقال داده‌ها در محیط اینترانت مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌توان در مسافت‌های طولانی هم از آن استفاده کرد، استاندارد ISCSI دارای دو …
X
درس بیست و سوم
درس بیست و چهارم
درس بیست و چهارم – نصب و راه‌اندازی VMware VCenter Server
به عنوان مدیر شبکه مدیریت کردن چندین سرور ESXi به صورت جدا از هم کار بسیار دشواری خواهد بود و همیشه باید یک مسیر درست برای مدیریت آنها پیدا کنید. نرم‌افزاری که در این فصل می‌خواهیم مورد بررسی قرار دهیم، نرم‌افزار VMware VCenter Server است که در دو نسخه ویندوزی و لینوکسی مورد استفاده قرار …
Y
درس بیست و چهارم
درس بیست و پنجم
درس بیست و پنجم – نصب و راه‌اندازی Syslog Server برای VCenter
در ادامه بررسی Appliance Management به قسمت Syslog می‌رسیم، این قسمت برای این منظور طراحی شده است که تمام رویدادهایی که در vCenter اتفاق می‌افتد به یک سرور Syslog ارسال شود تا بتوانیم مشکلات و کارهایی که در سرور انجام می‌شود را داشته باشیم. نرم‌افزاری که برای این کار در نظر گرفتیم نرم‌افزار SolarWinds Kiwi …
Z
درس بیست و پنجم
درس بیست و ششم
درس بیست و ششم – تنظیم Backup در Appliance Management نرم افزار Vcenter
در دنیای امروز پشتیبان گرفتن از اطلاعات و تنظیمات یکی از مهمترین کارهای مدیر شبکه می‌باشد که بدون آن باید گفت فرد و سازمان مورد نظر در معرض خطر از دست دادن اطلاعات قرار دارد. در این قسمت می‌خواهیم کار پشتیبان Appliance Management را انجام دهیم، برای این کار باید یکی از سرویس‌هایی که در …
A1
درس بیست و ششم
درس بیست و هفتم
درس بیست و هفتم – کار با VMware VSphere Client
بعد از نصب VMware VCenter Appliance و انجام بررسی تنظیمات موجود در Appliance Management باید وارد حوزه اصلی vCenter شویم و کارایی آن را مورد بررسی قرار دهیم، برای ورود به vCenter باید آدرس FQDN و یا آدرس IP آن را در مرورگر سیستم خود وارد کنید. https://vCenter.int.net/ بعد از وارد کردن آدرس مورد نظر …
B1
درس بیست و هفتم
درس بیست و هشتم
درس بیست و هشتم – اضافه کردن ESXi به سرور VCenter
برای شروع کار با vCenter یک سرور ESXi را به لیست آن اضافه می‎‌کنیم و کارهای خود را روی آن انجام می‌دهیم. در صفحه Shortcuts بر روی Hosts and Clusters کلیک کنید البته از سمت چپ هم می‌توانید این کار را انجام دهید. در این صفحه سرور vCenter مورد نظر خود را از لیست انتخاب …
C1
درس بیست و هشتم
درس بیست و نهم
درس بیست و نهم – ایجاد ماشین مجازی توسط VMware VCenter
بعد از بررسی اولیه vCenter در این بخش می‌خواهیم ماشین مجازی جدید از طریق آن ایجاد کنیم، که این کار منوط به این است که هاست ESXi خود را از قبل به vCenter اضافه کرده باشید. برای شروع کار باید از لیست مورد نظر یکی از هاست‌های خود را انتخاب کنید، و در صفحه باز …
D1
درس بیست و نهم
درس سی ام
درس سی ام – ایجاد Clone از ماشین مجازی در vCenter
در این قسمت می‌خواهیم از ماشین‌های مجازی که ایجاد کردیم یک یا چند Clone از آن تهیه کنیم، برای این کار بعد از انتخاب ماشین مورد نظر از لیست بر روی ACTIONS کلیک کنید و از قسمت Clone گزینه‌ی Clone to Virtual Machine را انتخاب کنید. در این صفحه نام ماشین جدید را وارد و …
E1
درس سی ام
درس سی و یکم
درس سی و یکم – کار با Template در VCenter
برای اینکه چندین بار نیاز نداشته باشید که سیستم‌عامل نصب کنید و از همان سیستم عاملی که نصب کردید به دفعات چندین نسخه ایجاد کنید، برای این کار بر روی ماشین مجازی خود کلیک راست کنید و از قسمت Template گزینه‌ی Convert to Template را انتخاب کنید، به این نکته هم توجه کنید با انتخاب …
F1
درس سی و یکم
درس سی و دوم
درس سی و دوم – ایجاد فایل OVF از ماشین مجازی در VCenter
در این قسمت می‌خواهیم از ماشین‌های مجازی یک فایل OVF ایجاد کنیم و از این فایل در سرور‌ها و نرم‌افزار‌های دیگر استفاده کنیم. برای انجام این کار بر روی ماشین مجازی یا Template مورد نظر کلیک راست کنید و از قسمت Template گزینه‌ی Export OVF Template را انتخاب کنید. در این قسمت می‌توانید نام ماشین …
G1
درس سی و دوم
درس سی و سوم
درس سی و سوم – کار با SnapShots در VCenter
یکی از دیگر از راه‌کارهای حفظ اطلاعات ماشین‌ها، استفاده از Snapshot در فواصل زمانی مشخص است که این مبحث را در قسمت‌های قبلی بررسی کردیم. برای شروع کار بر روی ماشین مورد نظر کلیک راست کنید و از قسمت Snapshots گزینه‌ی Take Snapshot را انتخاب کنید. در صفحه باز شده می‌توانید نام Snapshot خود را …
H1
درس سی و سوم
درس سی و چهارم
درس سی و چهارم – کار با Content Libraries در VCenter
در این قسمت می‌خواهیم از ماشین‌های مجازی که ایجاد کردیم یک یا چند Clone از آن تهیه کنیم، برای این کار بعد از انتخاب ماشین مورد نظر از لیست بر روی ACTIONS کلیک کنید و از قسمت Clone گزینه‌ی Clone to Virtual Machine را انتخاب کنید. در این صفحه نام ماشین جدید را وارد و … در این بخش می‌خواهیم عملکرد Content Libraries را در vCenter بررسی کنیم، این قابلیت این امکان را به ما می‌دهد که فایل‌های ماشین‌های مجازی خود را بین یک یا چند vCenter که می‌تواند در یک سازمان یا در شهر‌های مختلف باشد انتقال دهیم، این کار می‌تواند از اتلاف وقت جلوگیری و کارها‌ را منظم کند. …
I1
درس سی و چهارم
درس سی و پنجم
درس سی و پنجم – اتصال VCenter به Active Directory
یک سرور را در نظر بگیرید که بر روی آن ESXI پیاده‌سازی شده و بنا به دلایلی با مشکل مواجه شده و می‌خواهید ماشین‌های مجازی آن را به یک سرور دیگر انتقال دهید، این کار را می‌توانید با روش‌های مختلف انجام دهید، اما این نوع کار باید با امنیت مناسب و به درستی انجام شود …
J1
درس سی و پنجم
درس سی و ششم
درس سی و ششم – را‌ه‌اندازی قابلیت Vmotion در VCenter
یک سرور را در نظر بگیرید که بر روی آن ESXI پیاده‌سازی شده و بنا به دلایلی با مشکل مواجه شده و می‌خواهید ماشین‌های مجازی آن را به یک سرور دیگر انتقال دهید، این کار را می‌توانید با روش‌های مختلف انجام دهید، اما این نوع کار باید با امنیت مناسب و به درستی انجام شود …
J1
درس سی و ششم
درس سی و هفتم
درس سی و هفتم – بررسی Fault Tolerance در VCenter
یکی از ویژگی‌های مهم نرم‎افزار vCenter این است که از سرویس Fault Tlerance پشتیبانی می‌کند، این سرویس زمانی به کار می‌آید که دو سرور ESXi داشته باشید و اگر یکی از آنها از کار افتاد، یکی دیگر به کار ادامه خواهد داد و بدین صورت ماشین مورد نظر هیچ‌وقت خاموش نخواهد شد. برای اینکه این …
K1
درس سی و هفتم
درس سی و هشتم
درس سی و هشتم – نصب و راه ‎اندازی vCenter High Availability
یکی از مشکلاتی که می‌توان در هنگام کار با VCenter با آن مواجه شد این است که سرور از کار بیفتد و دسترسی به آن غیر ممکن شود، و این مشکل می‌تواند بسیار در شبکه اذیت کننده و خطرناک باشد، برای حل این مشکل باید سرویس High Availability را بر روی سرور vCenter پیاده‌سازی کنیم. …
L1
درس سی و هشتم

کتاب جامع CCNP ENARSI 300-410

    سیسکو شرکتی بسیار قدرتمند در صنعت IT جهان است و دریافت گواهینامه ‎ی آن بسیار حائز اهمیت است، همان‌طور که می‎ دانید اگر مدارک سیسکو را دریافت کنید، بسیار در موفقیت تان کمک خواهد کرد و بیشتر دیده خواهید شد.

دوره‌ای که پیش‎رو دارید با عنوان CCNP Enterprise ENARSI 300-410 است که یک دوره‌ی پیشرفته برای شبکه‌های سازمانی است که این شبکه‌ها می‌توانند Service Providerها، بانک‌ها و… باشند.

به این نکته توجه کنید که آزمون این دوره دارای ۶۰ سؤال است که باید در مدت‌زمان ۹۰ دقیقه به آنها پاسخ دهید که در همین کتاب و در هر فصل تست‌های متنوعی را برای شما در نظر گرفتیم که پاسخ آن را در پایان کتاب ارائه دادیم.

این کتاب بعد از حدود دو سال تلاش به نگارش درآمده است و امیدواریم بتواند مسیر موفقیت را برای شما به ارمغان بیاورد.

در این کتاب سعی کردیم تمام مواردی که سیسکو در این دوره ارائه کرده است را آموزش دهیم و همچنین تلاش ما بر آن بوده است به‌صورت سریع اکثر دستورات این دوره را در فصل بیست و چهارم بیان کنیم.

 

فهرست کتاب

مقدمه
فصل اول
نگاه کلی به IPv4 / IPv6 / Routing
سؤالات فصل اول
۱-۱ بررسی IPv4
۱-۲ سرویس DHCP  در IPv4
۳-۱ بررسی IPv6
۱-۳-۱ روش آدرس‌دهی در IPV6
۲-۳-۱ انواع آدرس‌های IPv6
۱-۴ بررسی DHCP در IPv6
۵-۱ بررسی فرآیند ارسال بسته
۱-۵-۱ بررسی فرآیند ارسال بسته در لایه ۳
۱-۶ بررسی اطلاعات جدول مسیر‌یابی
۱-۶-۱ ساختارهای داده و جدول مسیریابی
۷-۱ بررسی Static Routes
۱-۷-۱ مسیر Static در IPv4
۱-۷-۲ مسیر Static در IPv6
۸-۱  بررسی و حل مشکلات
۱-۸-۱ حل مشکل اول
۱-۸-۲ حل مشکل دوم
۱-۸-۳ حل مشکل سوم
۱-۸-۴ حل مشکل چهارم
۱-۸-۵ حل مشکل پنجم
۱-۸-۶ حل مشکل ششم
فصل دوم
پروتکل مسیریابی EIGRP
۲-۱ مبانی EIGRP
سؤالات فصل دوم
۲-۲ پروتکل EIGRP
۲-۲-۱ اصطلاحات EIGRP
۲-۲-۲ جداول در EIGRP
۳-۲-۲ همسایگی در EIGRP
۲-۳ روش‌های پیکربندی در EIGRP
۱-۳-۲ پیکربندی کلاسیک
۲-۳-۲ پیکربندی Named
۲-۴ بررسی Router ID در EIGRP
۲-۵ بررسی Passive Interfaces
۲-۶ احراز هویت در پروتکل EIGRP
۲-۷ پیکربندی مد Named
۲-۸ بررسی EIGRP Metric
۲-۹ بررسی Load Balancing
فصل سوم
بررسی EIGRP پیشرفته (Advanced EIGRP)
سؤالات فصل سوم
۳-۱ تشخیص خرابی و بررسی تایمر‎ها
۳-۱-۱ بررسی Convergence
۱-۳-۲ بررسی Stuck in Active
۳-۲ بررسی Route Summarization
۳-۲-۱ خلاصه‎سازی مربوط به Interface
۳-۲-۲ خلاصه‌سازی  Discard Routes
۳-۲-۳ خلاصه‎سازی Metrics
۴-۲-۳ خلاصه‌سازی اتوماتیک
۳-۳ بررسی WAN Considerations
۱-۳-۳ بررسی EIGRP Stub Router
۲-۳-۳ بررسی Stub Site Functions
۳-۳-۳ بررسی IP Bandwidth Percentage
۴-۳-۳ بررسی Split Horizon
۴-۳ بررسی Route Manipulation
۱-۴-۳ بررسی Route Filtering
۲-۴-۳ بررسی Traffic Steering with EIGRP Offset Lists
فصل چهارم
عیب‌یابی پروتکل EIGRP در IPv4
سؤالات فصل چهارم
۴-۱ عیب‌یابی EIGRP برای مجاورت‌های همسایه IPv4
۴-۱-۱ خاموش بودن Interface
۲-۱-۴ اختصاص‌دادن AS اشتباه به روتر
۴-۱-۳ ست‌کردن اشتباه دستور Network
۴-۱-۴ پارامتر K اشتباه
۴-۱-۵ مشکل Passive Interface
۴-۱-۶ مشکل در Subnets مختلف
۴-۱-۷ اشتباه در احراز هویت (Authentication)
۴-۱-۸ مشکلات در ACL
۴-۱-۹ مشکلات در Timers
۴-۱-۱۰ اشتباه در دستور Network
۴-۱-۱۱ پیداکردن منبع بهتر در جدول مسیریابی
۴-۱-۱۲ فیلترکردن مسیر
۴-۲ بررسی مشکل Stub Configuration
۴-۲-۱ خاموش بودن Interface
۴-۲-۲ مشکل سرویس Split Horizon
۴-۳ عیب‎یابی مسائل دیگر در EIGRP برای IPv4
۴-۳-۱ بررسی Feasible Successors
۴-۳-۲ بررسی شبکه‌های ناپیوسته و خلاصه‌سازی خودکار
۴-۴ بررسی Route Summarization
۴-۵ بررسی Load Balancing
۴-۶ بررسی مشکلات در EIGRP IPv4
۴-۶-۱ حل مشکل اول
۴-۶-۲ حل مشکل دوم
۴-۶-۳ حل مشکل سوم
فصل پنجم
بررسی EIGRPv6
سؤالات فصل پنجم
۵-۱ مبانی EIGRPv6
۱-۱-۵ بررسی EIGRPv6 Inter-Router Communication
۲-۱-۵ بررسی تنظیمات EIGRPv6
۵-۱-۳ بررسی EIGRPv6 Verification
۴-۱-۵ بررسی IPv6 Route Summarization
۵-۱-۵ بررسی Default Route Advertising
۶-۱-۵ بررسی Route Filtering
۲-۵ عیب‌یابی همسایگی در EIGRPV6
۱-۲-۵ خاموش بودن پورت
۲-۲-۵ برابر بودن Autonomous System Numbers
۳-۲-۵ برابر بودن ارزش K
۵-۲-۴ بررسی Passive Interfaces
۵-۲-۵ احراز هویت اشتباه
۶-۲-۵ مشکل در Timerها
۵-۲-۷ شرکت‌نکردن Interface  در فرآیند مسیریابی
۵-۲-۸ بررسی ACLs
۵-۳ عیب‌یابی مسیر‌ها در EIGRPv6
۵-۳-۱ منبع اطلاعاتی بهتر
۵-۳-۲ بررسی Route Filtering
۵-۳-۳ بررسی Stub Configuration
۵-۳-۴ بررسی Split Horizon
۵-۳-۵ عیب‌یابی در مد NAMED
۵-۴ بررسی و حل مشکل EIGRPv6 and Named EIGRP
۵-۴-۱ حل مشکل اول
۵-۴-۲ حل مشکل دوم
فصل ششم
پروتکل مسیریابی OSPF
سؤالات فصل ششم
۶-۱ مبانی اولیه
۱-۱-۶ انتخاب بهترین مسیر در OSPF
۲-۱-۶ بررسی Area در پروتکل OSPF
۳-۱-۶ راه‌اندازی پروتکل OSPF
۴-۱-۶ روترهای DR  و BDR
۶-۱-۵ انواع بسته‌های OSPF
۶-۱-۶ بررسی OSPF Hello Packets
۶-۱-۷ مجاورت‎ها
۸-۱-۶ بررسی Passive Interfaces در OSPF
۶-۱-۹ بررسی External OSPF Routes
۱۰-۱-۶ بررسی Default Route Advertisement
۶-۲ انواع شبکه‎های OSPF
۶-۲-۱ بررسی Broadcast Networks
۶-۲-۲ بررسی Nonbroadcast Multi Access
۶-۲-۳ بررسی Point-to-Point Networks
۴-۲-۶ بررسی Point-to-Multipoint Networks
۵-۲-۶ بررسی Loopback Networks
۶-۳ بررسی Failure Detection
۶-۳-۱ بررسی Hello Timer
۶-۳-۲ بررسی Dead Interval Timer
۶-۳-۳ بررسی  OSPF Timers
۶-۴ امنیت در OSPF
فصل هفتم
پروتکل OSPF پیشرفته
سؤالات فصل هفتم
۷-۱ بررسی Link-State Advertisements
۷-۲ انواع LSA
Type 1
Type 2
Type 3
Type 5
Type 4
Type 6
Type 7
Type 8
۷-۲-۱ خلاصه نوع LSA
۳-۷ بررسی OSPF Stubby Areas
۷-۳-۱ بررسی Stub Areas
۷-۳-۲ بررسی Totally stub
۷-۳-۳ بررسی Not-So-Stubby
۷-۳-۴ بررسی Totally NSSAs
۷-۴ OSPF Path Selection
۷-۴-۱ Link Costs
۲-۴-۷ بررسی Intra-Area Routes
۷-۴-۳ بررسی Inter-area Routes
۷-۴-۵ بررسی External Route Selection
۵-۷ Summarization of Routes
۷-۵-۱ خلاصه‌سازی در OSPF
۷-۶ بررسی Discontiguous Network
فصل هشتم
عیب‌یابی  OSPFv2
سوالات فصل هشتم
۸-۱ عیب‌یابی  OSPFv2 Neighbor Adjacencies
۸-۱-۱ خاموش بودن Interface
۲-۱-۸ رابطی که فرآیند OSPF را اجرا نمی‌کند
۸-۱-۳ تایمر‌های نامناسب (Mismatched Timers)
۸-۱-۴ اشتباه در مشخص کردن شماره‌ی Area
۵-۱-۸ نوع منطقه ناسازگار (Mismatched Area Type)
۶-۱-۸ زیرشبکه های مختلف (Different Subnets)
۷-۱-۸ پورت غیر‌فعال (Passive Interface)
۸-۱-۸ عدم تطابق اطلاعات احراز هویت
۹-۱-۸ بررسی Access List
۸-۱-۱۰ عدم تطابق MTU
۱۱-۱-۸ شناسه‎های روتر تکراری (Duplicate Router IDs)
۱۲-۱-۸ Mismatched Network Types
۸-۲ عیب‌یابی مسیر‎ها در OSPFv2
۸-۲-۱ رابطی که فرآیند OSPF را اجرا نمی‌کند
۸-۲-۲ فیلتر مسیر (Route Filtering)
۸-۲-۳ بررسی Stub Area Configuration
۸-۲-۴ خاموش بودن Interface
۸-۲-۵ انتخاب اشتباه روتر Designated Router (DR)
۸-۲-۶ بررسی Duplicate Router IDs
۸-۳ عیب‌یابی مسائل متفرقه دیگر در OSPFv2
۸-۳-۱ ردیابی تبلیغات OSPF از طریق شبکه
۸-۴ بررسی Route Summarization
۸-۵ بررسی Discontiguous Areas
۸-۶  بررسی Load Balancing
۸-۷ بررسیDefault Route
۸-۸ OSPFv2 Trouble Tickets
۸-۸-۱ بررسی مشکل اول
۸-۸-۲ بررسی مشکل دوم
۸-۸-۳ بررسی مشکل سوم
فصل نهم
بررسی OSPFv3
سوالات فصل نهم
۹-۱ مبانی OSPFv3
۹-۱-۱ بررسی OSPFv3 Link-State Advertisement
۹-۱-۲ بررسی OSPFv3 Communication
۹-۲ بررسی OSPFv3 Configuration
۹-۲-۱ بررسی OSPFv3 Verification
۹-۲-۲ بررسی The Passive Interface
۹-۲-۳ بررسی OSPFv3 IPv6 and IPv4
۹-۲-۴ بررسیIPv6 Route Summarization
۹-۲-۵ بررسی Network Type
۹-۲-۶ بررسی OSPFv3 Authentication
۹-۳ بررسی OSPFv3 LSA Flooding Scope
فصل دهم
عیب‌یابی OSPFv3
سوالات فصل  دهم
۱۰-۱ عیب‌یابی OSPFv3 for IPv6
۱۰-۱-۲ دستوراتOSPFv3 Troubleshooting
۱۰-۲ بررسی OSPFv3 Trouble Tickets
۱۰-۲-۱ بررسی مشکل اول
۱۰-۲-۲ بررسی مشکل دوم
۱۰-۳ Troubleshooting OSPFv3 Address Families
۱۰-۴ OSPFv3 AF Trouble Ticket
فصل یازدهم
بررسی پروتکل BGP
سوالات فصل یازدهم
۱۱-۱ مبانی اولیه BGP
۱۱-۱-۱ بررسی Autonomous System Numbers
۱۱-۱-۲بررسی BGP Sessions
۱۱-۱-۳بررسی Path Attributes
۱۱-۱-۴ بررسی Loop Prevention
۱۱-۱-۵ بررسی Address Families
۱۱-۱-۶ بررسی Inter-Router Communication
۱۱-۱-۷ بررسی BGP Messages
۱۱-۱-۸ بررسیBGP Neighbor States
۱۱-۲ پیکربندی پروتکل BGP
۱۱-۲-۱ بررسی دستور Redistribute
۱۱-۲-۲ استفاده از Route Map در دستور Redistribute
۱۱-۲-۳ بررسی Next-Hop-Self در BGP
۱۱-۲-۴ ایجاد امنیت در پروتکل BGP
۱۱-۲-۵ کار با BGP Prefix advertisment
۶-۲-۱۱ آشنایی با انواع جلسات BGP و رفتار‌های آن
۱۱-۲-۷ بررسی iBGP و eBGP
۱۱-۲-۸ استفاده از آدرس Loopback
۹-۲-۱۱ بررسی Route Reflectors
۱۱-۲-۱۰بررسی Confederations
۱۱-۳ بررسی Multiprotocol BGP for IPv6
۱۱-۳-۱ بررسی IPv6 Configuration
۱۱-۳-۲ بررسی IPv6 Summarization
فصل دوازدهم
BGP پیشرفته
سؤالات فصل دوازدهم
۱۲-۱ بررسی Route Summarization
۲-۱۲ بررسی BGP Route Filtering and Manipulation
۱-۲-۱۲ بررسی Distribution List Filtering
۲-۲-۱۲ بررسی Prefix List Filtering
۳-۲-۱۲ بررسی AS_Path Filtering
۴-۲-۱۲ بررسی AS_Path ACL
۵-۲-۱۲ بررسی Route Maps
۶-۲-۱۲ بررسیClearing BGP Connections
۳-۱۲ بررسی BGP Communities
۱۲-۳-۱ بررسی Internet communities
۱۲-۳-۲ بررسی BGP Community No Advertise
۱۲-۳-۳ بررسی BGP Community No_Export
۱۲-۳-۴ بررسی BGP Community Local AS
۴-۱۲ بررسی Maximum Prefix
۱۲-۵ بررسیConfiguration Scalability
۱۲-۵-۱ بررسی Peer Groups
۱۲-۵-۲ بررسی Peer Templates
فصل سیزدهم
انتخاب مسیر در BGP
سؤالات فصل سیزدهم
۱-۱۳بررسی BGP Path Selection
۱۳-۱-۱ بررسی Weight
۲-۱-۱۳ بررسیLocal Preference
۱۳-۱-۳ بررسی Locally Originated in the Network
۱۳-۱-۴ بررسیAccumulated Interior Gateway Protocol (AIGP)
۱۳-۱-۵ Shortest AS_Path
۱۳-۱-۶ بررسی Origin Type
۱۳-۱-۷ بررسی Multi-Exit Discriminator
۱۳-۱-۸ بررسی Missing MED Behavior
۱۳-۱-۹ بررسی Always Compare MED
۱۰-۱-۱۳ بررسی BGP Deterministic MED
۱۱-۱-۱۳ بررسیeBGP over iBGP
۱۲-۱-۱۳ بررسی Lowest IGP Metric
۱۳-۱-۱۳ بررسی Prefer the Oldest EBGP Path
۱۴-۱-۱۳ بررسیRouter ID
۱۵-۱-۱۳ بررسی Minimum Cluster List Length
۱۶-۱-۱۳ بررسی Lowest Neighbor Address
۱۷-۱-۱۳ بررسی BGP Equal-Cost Multipathing
فصل چهاردهم
عیب‌یابی پروتکل BGP
سؤالات فصل چهاردهم
۱-۱۴ بررسی Troubleshooting BGP Neighbor Adjacencies
۱۴-۱-۱ خاموش بود پورت
۲-۱-۱۴ خراب بودن اتصال لایه سوم
۳-۱-۱۴ مسیر رسیدن به همسایه از طریق Default Route
۱۴-۱-۴ نداشتن مسیر به Local Router
۱۴-۱-۵ تنظیم همسایگی اشتباه
۶-۱-۱۴ اشتباه در تنظیم آدرس فیزیکی به‌عنوان همسایگی
۱۴-۱-۷ بررسی مشکلات ACL
۸-۱-۱۴ منقضی شدن بسته TTL پروتکل BGP
۹-۱-۱۴ مشکل در احراز هویت
۱۴-۱-۱۰ تنظیم اشتباه Peer Group
۱۱-۱-۱۴ Timers
۲-۱۴ بررسی Troubleshooting BGP Routes
۱۴-۲-۱ اشتباه در استفاده از فرمان Network
۱۴-۲-۲ در دسترس نبود Next-Hop
۱۴-۲-۳ مشکلات BGP Split-Horizon Rule
۱۴-۲-۴ منبع اطلاعاتی بهتر
۱۴-۲-۵ بررسی Route Filtering
۳-۱۴ بررسی Troubleshooting BGP Path Selection
۱۴-۳-۱ بررسی Best-Path Decision-Making Process
۱۴-۳-۲ بررسیPrivate Autonomous System Numbers
۱۴-۳-۳ استفاده از دستور Debug
۱۴-۴ بررسی Troubleshooting BGP for IPv6
۵-۱۴ بررسی BGP Trouble Tickets
۱۴-۵-۱ حل مشکل اول
۱۴-۵-۲ حل مشکل دوم
۱۴-۵-۳ حل مشکل سوم
۱۴-۶ بررسی MP-BGP Trouble Ticket
فصل پانزدهم
کار با Route Maps and Conditional Forwarding
سؤالات فصل پانزدهم
۱-۱۵ بررسی Conditional Matching
۱-۱-۱۵ بررسی Access Control Lists (ACLs)
۱۵-۱-۱-۱ Access List استاندارد
۱۵-۱-۱-۲ Access List پیشرفته
۱۵-۱-۲ بررسی Prefix Matching
۱۵-۱-۳بررسیPrefix Lists
۱۵-۱-۴ بررسی IPv6 Prefix Lists
۱۵-۲ بررسی Route Maps
۱۵-۲-۱ بررسی Conditional Matching
۱۵-۲-۲ بررسی Multiple Conditional Match Conditions
۱۵-۲-۳ بررسی Complex Matching
۱۵-۲-۴ بررسی Optional Actions
۱۵-۲-۵ بررسی Continue
۳-۱۵ بررسی Conditional Forwarding of Packets
۱۵-۳-۱ بررسی Local PBR
۱۵-۴ بررسی Trouble Tickets
۱۵-۴-۱ حل مشکل اول
۱۵-۴-۲ حل مشکل دوم
۱۵-۴-۳ حل مشکل سوم
فصل شانزدهم
تبلیغ‌کردن مسیر
سؤالات فصل شانزدهم
۱۶-۱ بررسی اولیه Redistribution
۱۶-۱-۱ بررسی Redistribution Is Not Transitive
۱۶-۱-۲ بررسی Sequential Protocol Redistribution
۱۶-۱-۳ بررسیRoutes Must Exist in the RIB
۱۶-۱-۴ بررسی Seed Metrics
۱۶-۲ بررسی Protocol-Specific Configuration
۱۶-۲-۱ بررسی Source-Specific Behaviors
۱۶-۲-۲ BGP
۱۶-۲-۳ بررسی Destination-Specific Behaviors
۱۶-۲-۴ EIGRP
۱۶-۲-۵ بررسی EIGRP-to-EIGRP Redistribution
۱۶-۲-۶ OSPF
۱۶-۲-۷ بررسی OSPF-to-OSPF Redistribution
۱۶-۲-۸ بررسی OSPF Forwarding Address
۱۶-۲-۹ BGP
فصل هفدهم
عیب‎یابی Redistribution
سؤالات فصل هفدهم
۱۷-۱ عیب‌یابی مشکلات Redistribution پیشرفته
۱۷-۱-۱ عیب‌یابی  Suboptimal Routing Caused by Redistribution
۱۷-۱-۲ عیب‌یابی Routing Loops Caused by Redistribution
۲-۱۷ عیب‌یابی Redistribution در IPv4 و IPv6
۱۷-۲-۱ بررسی عملیات Redistribution
۱۷-۲-۲ عیب‌یابی دستور Redistribution در پروتکل EIGRP
۱۷-۲-۳ عیب‌یابی Redistribution در OSPF
۱۷-۲-۴ عیب‌یابی Redistribution در BGP
۱۷-۳ بررسیTrouble Tickets
۱۷-۳-۱ حل مشکل اول
۱۷-۳-۲ حل مشکل دوم
۱۷-۳-۳ حل مشکل سوم
۱۷-۳-۴ حل مشکل چهارم
فصل هجدهم
کار با VRF, MPLS, and MPLS Layer 3 VPN
سؤالات فصل هجدهم
۱۸-۱ بررسی VRF-LITE
۱۸-۲ مقدمه‌ای بر MPLS
۱۸-۲-۱ بررسی MPLS LIB and LFIB
۱۸-۲-۱-۱ بررسی برچسب (Label)
۱۸-۳ بررسی MPLS Layer 3 VPNs
۱۸-۳-۱ بررسی MPLS Layer 3 VPNv4 Address
۱۸-۳-۲ بررسی  MPLS Layer 3 VPN Label Stack
فصل نوزدهم
کار با DMVPN Tunnels
سؤالات فصل نوزدهم
۱۹-۱ کار با GRE Tunnel
۱۹-۱-۱ ایجاد امنیت بر روی پروتکل GRE
۱۹-۲ بررسی Next Hop Resolution Protocol (NHRP)
۱۹-۳ بررسی Dynamic Multipoint VPN (DMVPN)
فصل بیستم
کار با Securing DMVPN Tunnels
سؤالات فصل بیستم
۱-۲۰ بررسی عناصر یک رمزنگاری ایمن
۲۰-۲ مبانی IPSEC
۲۰-۲-۱ بررسی Security Protocols
۲۰-۲-۲ بررسی Key Management
۲۰-۲-۳ بررسی Security Associations
۴-۲-۲۰ بررسی ESP Modes
۳-۲۰ بررسی IPsec Tunnel Protection
۲۰-۳-۱ احراز هویت Pre-Shared Key Authentication
۲۰-۳-۱ ایجاد IKEv2 Keyring
۲۰-۳-۲ ایجاد IKEv2 Profile
۲۰-۳-۳ ایجاد IPsec Transform Set
۲۰-۳-۴ ایجاد IPsec Profile
۲۰-۳-۵ رمزگذاری Tunnel Interface
۲۰-۳-۶ بررسی IPsec Packet Replay Protection
۲۰-۳-۷ بررسی Dead Peer Detection
۲۰-۳-۸ بررسی NAT Keepalives
۲۰-۳-۹ تأیید رمزگذاری در تونل‌های DMVPN
۲۰-۳-۱۰ بررسی IKEv2 Protection
فصل بیست و یکم
عیب‌یابی ACLs and Prefix Lists
سؤالات فصل بیست و یکم
۲۱-۱ عیب‎یابی IPv4 ACLs
۲۱-۱-۱ خواندن ACL در IPv4
۲۱-۱-۲ استفاده از IPv4 ACL برای فیلترکردن
۲۱-۱-۳ استفاده از IPv4 ACL مبتنی بر زمان
۲-۲۱ عیب‌یابی IPv6 ACLs
۲۱-۲-۱ خواندن ACL در IPv6
۲۱-۲-۲ استفاده از IPv6 ACL برای فیلترکردن
۲۱-۳ عیب‌یابی Prefix Lists
۲۱-۳-۱ خواندن Prefix List
۲۱-۳-۲ پردازش Prefix List
۲۱-۴ بررسی Trouble Tickets
۲۱-۴-۱ حل مشکل اول
۲۱-۴-۲ حل مشکل دوم
۲۱-۴-۳ حل مشکل سوم
فصل بیست و دوم
امنیت زیرساخت
سؤالات فصل بیست و دوم
۲۲-۱ بررسی اولیه AAA
۲۲-۲ عیب‌یابی Unicast Reverse Path Forwarding (uRPF)
۲۲-۲-۱ حالت سخت‌گیرانه (Strict mode)
۲۲-۲-۲ حالت Loose
۲۲-۲-۳ حالت VRF
۲۲-۳ عیب‎یابی Control Plane Policing (CoPP)
۲۲-۳-۱ بررسی ایجاد Access List در CoPP
۲۲-۳-۲ بررسی ایجاد Class Maps در CoPP
۲۲-۳-۳ بررسی ایجاد Policy Maps در CoPP
۲۲-۳-۴ اعمال Policy Map  درControl Plane
۲۲-۳-۵ نتیجه‌گیری از CoPP
۲۲-۳-۶ بررسی IPv6 First-Hop Security
فصل بیست و سوم
عیب‌یابی Device Management and Management Tools
سؤالات فصل بیست و سوم
۲۳-۱ عیب‌یابی مدیریت دستگاه
۲۳-۱-۱ مشکل دسترسی به VTY
۲۳-۱-۲ عیب‌یابی پورت کنسول
۳-۱-۲۳ Telnet
۲۳-۱-۴ SSH
۲۳-۱-۵ Password Encryption Levels
۲۳-۱-۶ Remote Transfer Troubleshooting
۲۳-۱-۷ TFTP
۲۳-۱-۸ HTTP(S)
۲۳-۱-۹ SCP
۲۳-۲ عیب‌یابی ابزارهای مدیریت
۲۳-۲-۱ عیب‌یابی Syslog سرور
۲۳-۲-۲ عیب‌یابی پروتکل SNMP
۲۳-۲-۳ عیب‌یابی Cisco IOS IP SLA
۲۳-۲-۴ عیب‌یابی Object Tracking
۲۳-۲-۵ عیب‌یابی NetFlow and Flexible NetFlow
۲۳-۲-۶ بررسی Bidirectional Forwarding Detection (BFD)
۲۳-۲-۷ بررسی Cisco DNA Center Assurance
فصل بیست و چهارم
دستورات دوره‌ی CCNP
۲۴-۱ تنظیمات پروتکل EIGRP
۱-۱-۲۴ فعال‌کردن EIGRP برای IPv4 به روش کلاسیک
۲-۱-۲۴ فعال‌کردن EIGRP برای IPv6 به روش کلاسیک
۳-۱-۲۴ فعال‌کردن حالت Named Mode در EIGRP
۴-۱-۲۴ ارتقادادن حالت کلاسیک به حالت Named
۵-۱-۲۴  امنیت در EIGRP
۶-۱-۲۴ امنیت در EIGRP با استفاده از حالت Named
۷-۱-۲۴ بررسی و عیب‌یابی احراز هویت در EIGRP
۸-۱-۲۴ خلاصه‌سازی با IPv6 در EIGRP
۹-۱-۲۴ زمان‌ها در EIGRP
۲-۲۴ تنظیمات پروتکل OSPF
۱-۲-۲۴ پیکربندی OSPF چند ناحیه‌ای
۲-۲-۲۴ تنظیم کردن  Traditional OSPFv3
۳-۲-۲۴ خلاصه مسیر در OSPFv3 Interarea
۴-۲-۲۴ OSPFv3 Address Families
۵-۲-۲۴ پیکربندی خانواده آدرس IPv4 در OSPFv3
۶-۲-۲۴ اعمال پارامترها در حالت پیکربندی Address Family
۲۴-۲-۷ امنیت در OSPF
۸-۲-۲۴ پیکربندی احراز هویت و رمزگذاری در OSPFv3
۹-۲-۲۴ بررسی دستورات OSPFv2 و OSPFv3
۱۰-۲-۲۴ بهینه‌سازی پارامترهای OSPF
۱۱-۲-۲۴ انتخاب روتر DR و BFR
۱۲-۲-۲۴ Passive Interfaces
۱۳-۲-۲۴ معیارهای هزینه
۱۴-۲-۲۴ پهنای باند مرجع OSPF
۱۵-۲-۲۴ Timers
۱۶-۲-۲۴ IP MTU
۱۷-۲-۲۴ انتشار Default Route
۱۸-۲-۲۴ خلاصه مسیر
۱۹-۲-۲۴ بررسی خلاصه‌ی مسیر External
۲۴-۲-۲۰ فیلترینگ مسیر در OSPF
۲۴-۲-۲۱ استفاده از filter-list
۲۲-۲-۲۴ استفاده از distribute-list
۲۳-۲-۲۴ انواع Area در OSPF
۲۴-۲-۲۴ بررسی Stub Areas
۲۵-۲-۲۴ بررسی Area Totally Stubby
۲۶-۲-۲۴ بررسی Not-So-Stubby Areas (NSSA)
۲۷-۲-۲۴ بررسی Totally NSSA
۲۸-۲-۲۴ بررسی Virtual Links
۲۹-۲-۲۴ بررسی دستورات  و جزئیات OSPF
۳۰-۲-۲۴ عیب‌یابیOSPF
۳۱-۲-۲۴ مثال Single-Area OSPF
۳۲-۲-۲۴ مثال Multiarea OSPF
۳۳-۲-۲۴ مثال OSPFv3 سنتی
۳۴-۲-۲۴ مثال Address Family در OSPv3
۳۵-۲-۲۴ توزیع مجدد و کنترل مسیر
۳۶-۲-۲۴ تعریف معیار‌های Seed و Default Metrics
۳۷-۲-۲۴ توزیع مجدد کردن مسیر‌های Connected
۳۸-۲-۲۴ توزیع مجدد کردنStatic Routes
۳۹-۲-۲۴ توزیع مجدد کردن Subnets در پروتکل OSPF
۴۰-۲-۲۴ توزیع مجدد مسیرهای داخلی و خارجی OSPF
۴۱-۲-۲۴ فیلتر مسیر با استفاده از دستور distribute-list
۴۲-۲-۲۴ مثال Distribute List ورودی و خروجی
۴۳-۲-۲۴ کنترل‌کردن  Redistribution با استفاده از Distribute Lists خروجی
۴۴-۲-۲۴ فیلترکردن مسیر با استفاده از Prefix Lists
۴۵-۲-۲۴ بررسی مثال Route Maps
۴۶-۲-۲۴ دست‌کاری Redistribution با استفاده از Tagging
۴۷-۲-۲۴ تغییر مقدار Administrative Distance
۴۸-۲-۲۴ کنترل مسیر با Policy-Based Routing
۴۹-۲-۲۴ بررسی دستورات Policy-Based Routing
۵۰-۲-۲۴ بررسی مثال PBR با Route Maps
۲۴-۳ تنظیمات پروتکل BGP
۱-۳-۲۴ تنظیمات Classic
۲۴-۳-۲ دستورات مربوط به  Multiprotocol BGP (MP-BGP)
۲۴-۳-۳ پیکربندی BGP address Families
۲۴-۳-۴ استفاده از Address Family MP-BGP
۲۴-۳-۵ IBGP Next-Hop Behavior
۲۴-۳-۶ EBGP Multihop
۲۴-۳-۷ نمایش جزئیات پروتکل BGP
۲۴-۳-۸ Generic Routing Encapsulation (GRE)
۲۴-۳-۹ پیکربندی یک تونل IPv4 GRE
۲۴-۳-۱۰ پیکربندی یک تونل IPv6 GRE
۲۴-۳-۱۱ بررسی نتایج  IPv4 and IPv6 GRE Tunnels
واژه‌نامه
اعداد
B
C
D
E
F
G
H
I
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
پاسخ‌نامه سؤالات فصل‌ها
منابع

برای دریافت کتاب چاپی می‌توانید درخواست خود را به تلگرام، واتس‌آپ و ایتا بفرستید

آخرین آموزش ها
Scroll to Top